Szállítási információk

Rendelésed átvételére több lehetőséged is van:

1. Személyes átvétel: Budapest, Lurdy Ház
Ha ezt az opciót választod, kapcsolatba lépünk veled és egyeztetünk az átvétel időpontjáról.
Díja: Ingyenes

2. Foxpost csomagautomatába küldés
Ebben az esetben a hozzád legközelebb lévő csomagautomatába tudjuk küldeni a rendelésed.
Díja: 990Ft

3.Foxpost házhozszállítás
Rendelésed a megadott címre szállítjuk ki Magyarország területén belül
Díja: 1990Ft

4. Szállítás külföldi címre
Kérd egyedi árajánlatunkat a megadott cím függvényében!
info@theobudapest.hu
Szállítási díjaink a megjelölt szállítási opció függvényében változnak, melyekről alább tájékozódhatsz:

1. Személyes átvétel: Budapest, Lurdy Ház
Ha ezt az opciót választod, kapcsolatba lépünk veled és egyeztetünk az átvétel időpontjáról.
Díja: Ingyenes

2. Foxpost csomagautomatába küldés
Ebben az esetben a hozzád legközelebb lévő csomagautomatába tudjuk küldeni a rendelésed.
Díja: 990Ft

3.Foxpost házhozszállítás
Rendelésed a megadott címre szállítjuk ki Magyarország területén belül
Díja: 1990Ft

4. Szállítás külföldi címre
Kérd egyedi árajánlatunkat a megadott cím függvényében!
info@theobudapest.hu
Raktáron lévő termékek esetén maximum 5-7 munkanap.
Ebben az esetben kérjük, hogy készíts fotót a csomag állapotáról, a doboz belsejéről és a termékről is, így indíthatunk vizsgálatot a szállítócégnél. Ha a választott szállítási mód házhozszállítás, a csomag sérülését a futárnál is szükséges dokumentálni az átvétel megerősítése előtt.

Rendelés és visszaküldés

A Foxpost oldalán a csomagkövetési azonosítód megadásával tudod nyomon követni a kiszállítást. Ha automatába adtad fel, a kérted a csomagot akkor a CLFOX betűkkel kezdődő csomagazonosítót írd ide. A beérkezett csomagot 3 napig van lehetőséged átvenni. Ha házhozszállítást választottad, az 50139-el kezdődő számsor a csomagazonosítód.

További információk és rendelés követése: FOXPOST
Ebben az esetben kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a szállítócégnél érdeklődni tudjunk!
info@theobudapest.hu
A termék átvételétől számított 14 napon belül jogosult vagy indokolás nélkül elállni a szerződéstől.

Ha az elállási jogoddal élni kívánsz, elállási szándékod tartalmazó egyértelmű nyilatkozatod köteles vagy eljuttatni a fent részletezett 14 napon belül, elektronikus úton küldött levél útján az alábbi címre: info@theobudapest.hu

Elállás esetén haladéktalanul, a termék visszaküldését követően visszatérítjük az általad teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merülhetnek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választasz) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulásod nem adod. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad, hogy azt visszaküldted: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

A terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül köteles vagy visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét mi viseljük. Téged kizárólag akkor vonhatunk felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Fizetés

Személyes átvételkor előre utalással vagy készpénzben tudsz fizetni.

Foxpost automatába, vagy házhozszállítás esetén pedig előreutalással az alábbi bankszámlaszámra:
10400724-78514857-56531007 K&H bank
Ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede. Donec nec justo eget felis facilisis fermentum.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros.
Ha úgy látod, hogy bármilyen technikai problémába ütközöl, mindenképpen írj nekünk üzenetet az oldalon keresztül, vagy e-mailben az info@theobudapest.hu címre és segítünk a további lépésekben.
Az utalást követően kapsz tőlünk egy megerősítő üzenetet e-mailen. Ha ez nem érkezne meg, kérjük lépj velünk kapcsolatba!

Garanciális kérdések

a) Kellékszavatosság

A THEO hibás teljesítése esetén az eladóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz a Polgári Törvénykönyv vonatkozó szabályai szerint.

Az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhetsz:

a) Kérhetsz kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az általad választott igény teljesítése lehetetlen vagy a THEO számára más igényed teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérted, illetve nem kérhetted, úgy igényelheted az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a THEO költségére te is kijavíthatod, illetve mással kijavíttathatod, amennyiben a javítás költsége a javítást megelőzően írásban közös megegyezéssel elfogadásra került.

b) Választott kellékszavatossági jogodról egy másikra is áttérhetsz, az áttérés költségét azonban te viseled, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a THEO adott okot.

Köteles vagy a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. A szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogaid már nem érvényesítheted.
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igényed érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha igazolod, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a THEO nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már a te kötelességed bizonyítani, hogy az általad által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

b) Termékszavatosság

Ingó dolog (termék) hibája esetén a kellékszavatossági jogod vagy termékszavatossági igényed érvényesítheted.

Termékszavatossági igényként kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheted. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényed a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheted. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.
Termékszavatossági igényed kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatod. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén neked kell bizonyítanod.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthetsz.
Termékszavatossági igényed eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényed a gyártóval szemben érvényesítheted.

Termékkel kapcsolatos kérdések

Táskáink 100% marhabőrből készülnek. Ezen a szokásunkon semmilyen formában nem kívánunk változtatni ;)
Előrendelésre egy évben négy alkalommal van lehetőség. Kérjük írj nekünk üzenetet, hogy a részleteket tudjuk egyeztetni! info@theobudapest.hu
A rendelés visszaigazolásától számított 4-6 héten belül tudjuk vállalni a kézbesítést.

If You Have More Questions

Quisque volutpat mattis eros