RólunkTHEO

A gondolkodásunk

Szenvedélyes vagyok, kreatív és néha bosszantóan eltökélt. Nem hiszek abban, hogy sorsok előre meg lennének írva – épp ellenkezőleg, úgy gondolom, hogy kitartó munkával, egészségesen naiv optimizmussal bármit elérhetünk. Amikor tervezek, előttem vannak azok a nők, akiket ismerek, akik mindig is inspiráltak és pontosan ebben a szellemben élik az életüket.

A küldetésünk

Olyan táskákat álmodok meg, melyek sokkal többek egyszerű kiegészítőnél, szeretném, hogy viselőjük igazán különlegesnek érezze magát tőlük. Mindemellett olyan ún. „statement” darabok tervezésére törekszem, melyek felülírják a hagyományos – táskákról alkotott – elképzeléseket.

Kik is vagyunk pontosan?

Amikor a kisfiamat vártam eldöntöttem, hogy soha többet nem lesz olyan munkahelyem, ahol nem érzem jól magam, és mindig lesznek előttem megvalósításra váró tervek. Félretettem az egyetemi diplomám, és gyakorlatilag elölről kezdtem mindent. Újra beiratkoztam az iskolába divattervezést tanulni, és bíztam benne, hogy az út, amin elindultam, majd kellő fogódzókat kínál a továbbiakhoz.

Szeretek stabilan és lehetőleg több lábon állni, így már hosszú évek óta dolgozom Brand managerként eleinte hazai, majd később nemzetközi divatmárkákat képviselve. Minden új feladatban lehetőséget láttam, még akkor is, amikor a kezdetek kezdetén megkaptam, hogy amit csinálok az visszalépés. A tervezést szabadidőmben folytattam. Egy esküvőiruha-kollekció volt az első munkám, eleinte ezen a vonalon szerettem volna elindulni. A táskák ötlete spontán jött. Aki ismer tudja, hogy imádom őket, de alig találok olyat, ami igazán megfelelne az ízlésemnek. Úgy voltam vele, hogy ennél mi sem egyszerűbb, tervezek egyet magamnak. Ez számomra is újdonság volt. Igyekeztem felkészülni minden kihívásra, ezért rengeteget olvastam a témában, mert amellett, hogy profikkal dolgozom együtt, fontosnak tartom, hogy minden munkafolyamatot tökéletesen átlássak. Már szinte minden kész volt, de a név kapcsán nem jutottam dűlőre. Aztán isteni sugallatként jött az ötlet, így végül a THEO márkanév a nevem első és utolsó betűiből született.

LEGÚJABB TÁSKÁINK

A THEO Tervezője

Tóth EnciTervező

Remélem hamarosan benned is egy új THEO táska-tulajdonost köszönthetek, kellemes időtöltést kívánok az oldalon. Üdvözlettel, Tóth Enci Tervező

Tóth EnciTervező

THEO Vélemények