Előrendelés és Egyedi termék

Előrendelés és Egyedi termék

Márkánk igyekszik az egyedi kéréseket, rendeléseket is teljesíteni. Ezekre előrendelés leadásakor van lehetőség, ami évente 4 alkalommal lehetséges.
Kérhetsz például monogramot a táskádra, így egészen biztos, hogy nem jön majd veled szembe az utcán, vagy választhatsz olyan színt, ami épp nincs raktáron.
Minden előrendelés 10% kedvezménnyel adható le, mely kedvezmény a táska teljes árából kerül levonásra, az egyedi azonosítóra külön nem vonatkozik.

Egyedi azonosítók

Monogram: 4900Ft
Táska Charm/Key Chain (asszimetrikus szív vagy kör alakú): 5900Ft
Egyedi színválasztás raktáron lévő szín esetében: Ingyenes
Egyedi színválasztás korábban elérhető, de raktáron épp nem fellelhető szín esetén: 4990Ft
Egyedi színválasztás olyan színre vonatkozóan, ami korábban nem került legyártásra: 9990Ft
Előrendelést 50% előleg ellenében indítunk, melyről előleg számlát állítunk ki. A vételár második része az átvételt megelőzően kerül kiegyenlítésre. Mivel termékeink kézzel készülnek, a lehető legnagyobb odafigyelés mellett, a gyártási idő 4-6 hét. Amennyiben hamarabb elkészül a rendelésed, arról rögtön tájékoztatunk!
Az alábbi egyedi azonosítóval ellátott táska rendelése esetén (monogram, raktáron nem megtalálható szín rendelése, ami korábban nem került legyártásra), mivel egyedi termékről van szó, a táskát csak abban az esetben tudjuk cserélni, ha az a garanciális időn belül meghibásodik. 
Minden egyedi kérést az info@theobudapest.hu e-mail címen, üzenetben tudtok velünk egyeztetni. 
Egyedi színválasztás esetén a bőrről képet küldünk, valamint egyeztetjük az elképzeléseket, hogy egészen biztosan azt a terméket kapd kézhez, amit megálmodtál.